In het theater

Koning & Koning in buitenlandse theaters

rey yrey balletOok in de zomer van 2019 was het ‘Rey Y Rey’ ballet te zien in Mexico stad!

The national Dance Company van Mexico bracht in  2018 ‘Rey y Rey’ op de bühne in mexico-stad. Een balletvoorstelling gebaseerd op Koning & Koning, een ballet met maar liefst 17 dansers, een choreografie  geschreven door choreograaf Demis Volpi. Nieuwsgierig? Hier is een stukje van de repetities te zien.

 

ronde foto poppenspel argentinieNajaar 2017 in U.K. in verschillende theaters en op de lagere school, Happily Ever After.

Op dit moment speelt het stuk als poppentheater in Argentinië.

In Duitsland is er nog steeds veel belangstelling voor de voorstelling: König & König, van compagnie Nik uit Munchen.

Koning & Koning hebben sinds het verschijnen al in verschillende landen op de bühne gestaan.

Koning & Koning in Nederland

Het stuk Koning & Koning was een aantal jaren te zien in Nederland.

De vrolijke, luchtige, muzikale voorstelling voor het basisonderwijs over kriebels in je buik, knikkende knieën en dat anders zijn eigenlijk heel gewoon is. Werd gespeeld door Studio De Bakkerij.

theater Koningin en StijnWanneer de Koningin begint te krakken en te kraken, wil ze stoppen met werken. Kroonprins Stijn moet op het land gaan passen.
Dat is echt veel leuker om samen te doen dan in je eentje, weet zijn moeder. Er moet dus een prinses worden gezocht. Toevallig heeft de Koningin al een lijstje gemaakt van alle leuke prinsessen! Stijn hoeft alleen maar te kiezen op wie hij verliefd wil worden. Maar is dat wel zo makkelijk?! Prinses Dolly maakt er een grote janboel van; prinses Greet uit Groenland is al verliefd op prins Knäckebröd en prinses Aria uit Oostenrijk lijkt wel heel veel op zijn moeder….. Dan is alleen prinses Madelief nog over!

Prinses Madelief en haar broer komen op bezoek ………… en dan komt alles goed!