in het theater

 

Koning & Koning in buitenlandse theaters

rey yrey balletThe national Dance Company van Mexico brengt in de zomer van 2018 ‘Rey y Rey’ een balletvoorstelling gebasseerd op Koning & Koning,  een voorstelling met maar liefst 17 dansers, een ballet geschreven door choreograaf Demis Volpi. Nieuwschierig? Hier kun  je alvast een klein voorproefje zien.

ronde foto poppenspel argentinieNajaar 2017 in U.K. in verschillende theaters en op de lagere school, Happily Ever After.

Op dit moment speelt het stuk als poppentheater in Argentinië.

In Duitsland is er veel belangstelling voor de voorstelling: König & König, van compagnie Nik uit Munchen.

Koning & Koning hebben sinds het verschijnen al in verschillende landen op de bühne gestaan.

 

 

Koning & Koning in Nederland

Het stuk Koning & Koning  is nu in Nederland als vertelvoorstelling te boeken voor op school, theater en festivals:

Een vrolijke, luchtige, muzikale voorstelling voor het basisonderwijs over kriebels in je buik, knikkende knieën en dat anders zijn eigenlijk heel gewoon is. Gespeeld door Studio De Bakkerij.

theater Koningin en StijnWanneer de Koningin begint te krakken en te kraken, wil ze stoppen met werken. Kroonprins Stijn moet op het land gaan passen.
Dat is echt veel leuker om samen te doen dan in je eentje, weet zijn moeder. Er moet dus een prinses worden gezocht. Toevallig heeft de Koningin al een lijstje gemaakt van alle leuke prinsessen! Stijn hoeft alleen maar te kiezen op wie hij verliefd wil worden. Maar is dat wel zo makkelijk?! Prinses Dolly maakt er een grote janboel van; prinses Greet uit Groenland is al verliefd op prins Knäckebröd en prinses Aria uit Oostenrijk lijkt wel heel veel op zijn moeder….. Dan is alleen prinses Madelief nog over!

Prinses Madelief en haar broer komen op bezoek ………… en dan komt alles goed!